Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
GYÓGYÍTÁSRÓL, KULTÚRÁRÓL - BESZÉLGETÉS DR. ALTORJAY ANDRÁSSAL Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 26.
2015. január 26-án, hétfőn kezdődik a Gyógyításról, kultúráról című beszélgetés a Királykút Emlékházban (Székesfehérvár, Mikszáth utca 25.). Az eseményen az est házigazdájának, Bakonyi Istvánnak a vendége Dr. Altorjay András kardiológus lesz. A hétfőn este 18 órakor kezdődő programra sok szeretettel várnak minden érdeklődőt a szervezők.
Tovább...
 
FEBRUÁR 1-TŐL CSAK A 2015 PARKOLÓBÉRLET HASZNÁLHATÓ Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 26.

Image

Már december végén elkezdődött a 2015-ös évre szóló parkolóbérletek árusítása a Városgondnokság ügyfélszolgálatán, hogy a január 31-én lejáró tavalyi bérleteket mindenki időben le tudja cserélni az újra. Áremelés nem történt idén sem, így a fizetőövezetekbe továbbra is nyolcszáz forintért váltható lakossági bérlet, amihez a lakcímkártya és a saját tulajdonú gépjármű forgalmi engedélyének bemutatása szükséges.
Tovább...
 
Három új értékkel gazdagodott a Fejér Megyei Értéktár Nyomtatás E-mail
Írta: Dominkó Anita   
2015. január 23.

Image

Megtartotta az év első ülését a Fejér Megyei Értéktár Bizottság a Megyeházán Balog Gábor elnökletével. Döntött a „Fejér értékek iránytűje” program megvalósításához szükséges feladatokról, a 10 milliós pályázati forrás felhasználásáról és a beérkező javaslatokat elbírálva a megyei értéktárba történő újabb értékek felvételéről is.
Tovább...
 
A fehérvári javaslat beépül az útdíjrendszerbe Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. január 23.

Image

A próbaüzem tapasztalatai alapján több változatás is életbe lép az útdíjrendszerre vonatkozóan. Ezek között van az a javaslat, amelyet dr. Cser-Palkovics András is megfogalmazott a megyematricák felhasználhatóságának pontosítására, és amely a Balaton déli partjára utazókat is segíti.
Tovább...
 
LÁTOGATÁSI TILALOM LESZ PÉNTEKTŐL A SZENT GYÖRGY KÓRHÁZBAN IS Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 23.

Image

Péntektől kórházi látogatási tilalmat rendeltek el Fejér megye valamennyi fekvőbeteg-ellátást nyújtó intézményének minden osztályán, mert az influenzafigyelő-szolgálat adatai szerint a 100 ezer lakosra vonatkoztatott megbetegedési arány valamennyi járás területén jelentősen meghaladta a küszöbértéket – közölte a Fejér Megyei Kormányhivatal népegészségügyi szakigazgatási szerve szerdán az MTI-vel.
Tovább...
 
Megemlékezés a Magyarországról elhurcolt és kitelepített németekről Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. január 23.
A Székesfehérvári Német Nemzetiségi Önkormányzat megemlékezést tart 2015. január 24-én, szombaton 15.00 órakor a Királykút Emlékházban a Magyarországról elhurcolt és kitelepített németek emléknapja alkalmából.
Tovább...
 
II. FEHÉRVÁRI KOLBÁSZTÖLTŐ FESZTIVÁL A JANCSÁRKERTBEN Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2015. január 22.
Február 14-15-én tartják a II. Fehérvári Kolbásztöltő Fesztivált a Jancsárkertben, amelynek keretében kiderül, melyik csapat készíti a legfinomabb kolbászt a városban. A zsűri az értékeléskor az ízélményt, a munkaasztal tisztaságát, a receptúra közreadását, a humoros bemutatkozást, valamint a csapatok megjelenését is díjazza. A szervezők nagy hangsúlyt fektetnek a hagyományőrzésre, ezért lesz disznóperzselés-feldolgozás, sőt kocsonya-és fánkverseny is.
Tovább...
 
Elindult a Székesfehérvári Egyházmegye hivatalos facebook oldala Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 22.

Image

Elindult a Székesfehérvári Egyházmegye hivatalos facebook oldala, a https://www.facebook.com/szfvaregyhazmegye.
Tovább...
 
Együttműködés a jól képzett munkaerő megtartásáért Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. január 22.

Image

Szorosan együttműködik Székesfehérvár Önkormányzata és a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara annak érekében, hogy vonzóvá tegyék a várost a fiatal, képzett és megbízható munkaerő számára. Dr. Cser-Palkovics András polgármester és Radetzky Jenő, az FMKIK elnöke szándéknyilatkozatot írtak alá a „Munkaerő vonzóképesség erősítéséhez szükséges infrastruktúra (lakókörnyezet) megteremtése” kulcsprojekt kapcsán. Az együttműködés nagyban segíti a projekt kidolgozását és megvalósítását.
Tovább...
 
Elkészült a Sziget utcai iskolaépület teljes tetőfelújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. január 22.

Image

Bejáráson tekintette meg a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola Sziget utcai épületének felújított tetejét dr. Cser-Palkovics András polgármester és Farkas László önkormányzati képviselő. A szeptember eleji nagy esőzések miatt az egyébként is tervezett munkálatokat előrehozták.
Tovább...
 
A Diáktanács is népszerűsíti az Óbudai Egyetem duális képzését Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. január 21.
A Székesfehérvári Diáktanács közreműködésével is népszerűsíti a 2015 szeptemberétől induló duális képzését az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara. A szervezet által delegált tagok számára tájékoztatót tartottak a Teleki Blanka Gimnáziumban a speciális, gyakorlatorientált, és a munkaerőpiaci elhelyezkedést nagyban segítő képzési formáról, továbbá az egyetem által kínált egyéb továbbtanulási lehetőségekről. A programon részt vett dr. Györök György, a kar dékánja és dr. Cser-Palkovics András polgármester.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14620 - 14630 / 20492